1

Podcast & Livestream

Je wil een podcast-reeks opstarten, een community opbouwen en wekelijks een nieuwe uitzending de wereld in sturen? Wij helpen je graag verder! Waarom neem je de podcast niet ineens op met verschillende camera's? Op die manier bereik je een groter publiek en kan je op nog meer social media kanalen gaan inzetten.

Of misschien wil je een professionele webinar uitzenden en je publiek informeren over de nieuwste producten en diensten?
Kies je setting, presenteer je producten, laat gasten aan het woord en bereik je klanten op een hoogwaardige, interactieve manier.

 

Podcast & Livestream

De Connexi Podcast is een maandelijkse podcast die we opnemen in videovorm met 3 camera's
Digitale lancering via livestream van de vernieuwde SCIA Engineer V21 software

Ontdek wat een podcast & livestream
voor jouw business kan doen.

Project in de kijker:

AGFA: Livestream sessies

In de coronacrisis gingen we samen met AGFA op zoek naar een manier om te blijven communiceren met hun klanten. Beurzen waren niet meer mogelijk en men wou volop in zetten op digitale communicatie via livestream.

We zochten naar een betaalbare manier om aangename en 'to the point' uitzendingen te produceren.
De sessies zijn een combinatie geworden van een live panel met Q&A, vooraf opgenomen presentaties en productvideo's. 

Meer dan 50 livestream sessies in 2020 en 2021 voor Agfa!

De uitzendingen gebeuren vanop het hoofdkantoor. Hierdoor kan alles in een veilige omgeving plaatsvinden en verliest niemand kostbare tijd.


De regie wordt tot in de puntjes afgewerkt: we voorzien een aankondigingsvideo, een op maat gemaakte 'countdown clock', een passende intro- en outrofilm, productvideo's en presentaties en achteraf ontvangt men ook nog een making of.

 

Voorbeeldcase:
Agfa