1

Corporate & Brand video

Zet je bedrijf op de kaart! Creëer de juiste sfeer met een corporate- of brandvideo. Met de perfecte combinatie van muziek, beelden en accenten til je jouw corporate communicatie direct naar het hoogste niveau.

Heb je liever dat je Unique Selling Points (USP's) en merkwaarden opvallen? Dan verzorgen wij een sterke branding video. Kortom: voer een opvallende campagne door een corporate- of brandvideo als communicatietool in te zetten.

Corporate & Brand video

Ontdek wat een corporate & brand video
voor jouw business kan doen.

Voer opvallend campagne!

Project in de kijker: Promotiefilmpjes - Deinze in het land van Nevele

De stad wou met een relanceplan de horeca en het verblijfstoerisme ondersteunen. Eén van de acties was toerisme in eigen stad promoten. Daarvoor werden vier korte promotiefilmpjes gerealiseerd met focus op de citymarketing thema's: Deinze fietsstad, Deinze aan het water, Deinze met zijn sprankelende horeca en verrassende verblijfsaccommodaties

Reactie van de klant:

"Schitterend! Wat we wilden. Echt wervend en professioneel. Leuk samenwerken met jou. Perfect product, binnen de krappe timing. De leden van het schepencollege zagen de eerste werkversie en waren laaiend enthousiast. Mission accomplished."

 - Marc Van Praet, Adjunct algemeen directeur

Voorbeeldcase:
Toerisme - Stad Deinze